Cursussen en activiteiten

Training voor Jonge Moeders: 'Zicht op je Toekomst'

Voor wie

De training is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep jonge moeders (in principe tot en met 23 jaar) met een uitkering in Apeldoorn. Jonge moeders die een opleiding bij Aventus volgen kunnen ook deelnemen aan de training.

Doel van de training

Allereerst heeft de training als doel om jonge moeders inzicht te geven in hun persoonlijke situatie. Waar sta je nu, wat is je wens voor later en hoe kom je daar. Om dit doel te bereiken maken we gebruik van een persoonlijk actieplan gericht op werk en/of opleiding.

Daarnaast wordt er gewerkt aan zelfstandigheid, zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling van de deelneemsters. Tevens staat empowerment bij elke bijeenkomst centraal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar?

Alle ochtendbijeenkomsten vinden plaats bij het JIP - Asselsestraat 65 - Apeldoorn.

Kosten

Deelname is gratis.

Je kindje kan niet mee naar de bijeenkomsten. Om te kunnen deelnemen aan de training is dus opvang elders nodig. Bij een juiste manier van aanvragen hebben de moeders recht op de kinderopvangtoeslag tijdens deze training.

Meer informatie en aanmelden

Ken (of ben) je een (aanstaande) jonge moeder en denk je dat deze training zinvol kan zijn? Meld je dan aan bij de trainers! 

 

Bellen naar naar Stimenz kan ook: 088 784 64 64.

Contactpersoon

Lyke Lagerwey en Lize Flendrie

Meer informatie

088 784 64 64
 

Overige cursussen

  • Zwanger

    Zwanger

    tot 0 jaar


Geef feedback