opvoeden & opgroeien
Ik als ouder | Home-Start: Ouders ontmoeten ouders

Home-Start: Ouders ontmoeten ouders

Home-Start: Ouders ontmoeten ouders

Elke ouder is onzeker. Vooral met de eerste baby. Je krijgt een kindje, maar je hebt nog geen idee wat het ouderschap allemaal inhoudt en hoe je kindje bijvoorbeeld is.  Dan is het fijn om andere ouders te kunnen ontmoeten en je vragen te kunnen stellen. Ook bij een tweede kindje verandert er zoveel. Elke ouder heeft in een bepaalde leeftijdsfase wel eens vragen.

Je ontmoet andere moeders/vaders die mogelijk dezelfde vragen hebben als jij. Met elkaar kun je tips en ervaringen uitwisselen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen over borstvoeding, communiceren met je baby of wanneer laat ik mijn kind alleen fietsen, hoe lang op de mobiel of hoe laat thuis.

Maar het is vooral een fysieke plek voor ontmoeting met andere ouders. Na afloop ga je in ieder geval naar huis vol inspiratie, nieuwe ideeën, praktische tips en gezellige contacten.

Bij voldoende belangstelling nodigen we ook een deskundige uit, zoals een CB-verpleegkundige, een lactatiedeskundige, iemand die alles weet over gezonde voeding, sociale media of EHBO. 

Wanneer?

Elke 1ste maandag van de maand van 9u30 tot 11u30 ben je welkom in de groepsruimte van Stimenz. Het is gratis en vrijblijvend en kinderen die nog thuis zijn mogen mee.

Aanmelden is niet nodig, andere moeders staan klaar om je op te vangen. Loop gerust een keer binnen bij Stimenz aan Prins Willem-Alexanderlaan 1419 ,7312 GA Apeldoorn en meld je bij de receptie. 

 

Meer informatie is te vinden op StimenzHome-Start of op te vragen via home-start@stimenz.nl