Professionals

Pedagogische visie van CJG Apeldoorn

Het CJG is een uitvoeringsorganisatie voor opvoedondersteuning en jeugdgezondheidszorg. Zij werkt hierin samen met verschillende kernpartners uit het voorliggend veld, die zich richt op preventieve zorg, informatie, advies en hulp aan (toekomstige) ouders, kinderen en hulpverleners. Het CJG en haar kernpartners hebben, een gezamenlijke visie over opvoeden en opvoedingsondersteuning geformuleerd. 

De kern van de visie is de formule van het gezinsplan, waarbij de ouders regie over de eigen hulp voert.

Lees de pedagogische visie

 

Je cliënten hoeven niet ver voor uitgebreid en gratis juridisch advies.
Op het gemeentehuis van Apeldoorn houdt het Juridisch Loket op afspraak elke donderdag van 14.00 - 15.30 uur een videospreekuur.
Het contact met de jurist verloopt via een (beveiligde) videoverbinding in een aparte kamer op het gemeentehuis van Apeldoorn. Zo kunnen andere mensen niet meekijken of meeluisteren. Snel, goedkoop en dicht bij huis!
lees meer
Dit project helpt jongeren richting een zelfstandig bestaan. Het gaat om jongeren 17 tot 27 jaar die dreigen vast te lopen op het gebied van school, werk en hun persoonlijke ontwikkeling vanwege het ontbreken van passende huisvesting. Het Wonen met Kansen project speelt hierop in door deze jongeren een woning aan te bieden waar zij ongeveer 2 jaar kunnen wonen. Kun jij een jongere die hiervoor in aanmerking komt? Meer info en aanmeldingsformulier
webpart_bannerlist

FoldersGeef feedback