Vacature Stafarts

Ben jij jeugdarts en houd je van de combinatie tussen denken en doen? Dan ben jij de stafarts die wij zoeken!
 

Dit ga je doen
In de functie van stafarts lever je een bijdrage aan beleidsvoorbereiding en -ontwikkeling voor de Jeugdgezondheidszorg. Voor de verbinding met de praktijk vinden we het belangrijk dat deze staffunctie gecombineerd wordt met uitvoerend werk in de JGZ. 

Deze combinatie tussen denken en doen zorgt ervoor dat je in je dagelijks werk je collega professionals en leidinggevenden adviseert en ondersteunt vanuit jouw inhoudelijke expertise. Je zorgt voor kwaliteitsbewaking en verbetering van medisch inhoudelijke zaken (Jij zorgt ervoor dat het CJG het werk zo goed mogelijk doet). Je draagt bij aan de organisatieontwikkelingen en geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies. Dat doe je door middel van verschillende acties. Zo borg je bijvoorbeeld met de artsen de doeltreffendheid van de preventietrajecten. Je stelt beleids- en innovatieplannen op ten aanzien van gezondheidsdilemma’s en implementeert deze plannen binnen de organisatie.

Dit alles doe je in een organisatie waar openheid, eerlijkheid en respect(vol) kenwaarden zijn. We zijn zichtbaar en bereikbaar naar alle gezinnen in de gemeente Apeldoorn. We stralen paraatheid uit en zijn laagdrempelig voor iedereen die binnen loopt.
 

Dit bieden we je

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienst verband;
  • Een functie van 32 - 36 uur per week in een open en ambitieuze organisatie, met volop ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling;
  • Een salaris van maximaal € 6.195,77 bruto per maand (schaal 13, CAO Jeugdzorg) bij een 36-urige werkweek.

Dit vragen we van je

  • Je kunt buiten de kaders denken. Door middel van jouw open en leergierige houding kan jij je professionele kennis combineren met de wens van het gezin.
  • Je bent stressbestending. Dit zorgt ervoor dat je besluitvaardig bent in (complexe) crisissituaties.
  • Je combineert je hart voor de zorg met het zakelijke component. Jij maakt afwegingen in kwaliteit, (bewezen) effectiviteit en kosten.
  • Ervaring in de jeugdgezondheidszorg is een pre.

Deze papieren heb je nodig

  • Een afgeronde wetenschappelijke opleiding tot arts aangevuld met Jeugdarts en/of arts Maatschappij en Gezondheid.
  • Een BIG registratie. Deze zien we graag terug op je CV.
  • Je B-rijbewijs, gecombineerd met een eigen auto. Deze heb je namelijk nodig om tussen de verschillende CJG locaties te reizen.

Dit is handig om te weten
Je kunt tot 13 januari 2020 reageren via de solliciteer-knop. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Saskia Blom, bestuurder CJG op s.blom@cjgapeldoorn.nl of 06-14581090. Het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de arbeidsovereenkomst.

 

Werken voor het CJG
Het CJG is voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar met gezondheid, opgroei- en opvoedvragen. Ons uitgangspunt is dat kinderen zo gezond en veilig mogelijk opgroeien. Met de meeste kinderen in Apeldoorn gaat het goed. Een kleine groep heeft meer hulp en ondersteuning nodig. Deze gezinnen met opvoedingsvragen kunnen begeleid worden door CJG (ortho)pedagogen. Ook zijn er ambulante jeugd- en gezinswerkers (CJG4kracht) die tijdelijk naast ouders en jongeren in de thuissituatie staan. Een kleine groep kwetsbare kinderen en gezinnen heeft specialistische hulp nodig. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld gezinssituaties te ontlasten of kinderen therapie te geven. Het CJG zet passende hulp is voor deze gezinnen.

 

SOLLICITEREN (Je wordt doorgeleid naar de vacature-pagina van de Gemeente Apeldoorn)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Geef feedback